Ngarep > Produk > Lampu Cermin LED > Lampu Cermin LED Square

Lampu Cermin LED Square

Square LED Mirror Light minangka Lampu LED sing dirancang kanthi bentuk Square kanggo Mirror Kamar Mandi, sing menehi cahya tanpa bayangan nalika nggunakake pangilon. Minangka aplikasi makeup, cukuran, perawatan untu saben dina, Cermin LED Square Square penting banget ing saben dinane.

Lampu LED Cermin Square kita minangka kualitas penemuan paling anyar kanthi CE TUV IP44 lan nawakake Garansi 2 taun. Iki digawe nganggo kaca tanpa tembaga 5MM, lan nggunakake garis LED tahan banyu ceritificated UL.

Desain bentuk: Lampu Cermin LED Persagi kita dirancang kanthi bentuk Square
Pilihan suhu Suhu:
Ukuran sing beda yaiku 30CM, 40CM, 60CM, 80CM, lsp. Kita nampa kustomisasi produk kayata ukuran Lampu LED Mirror Square:
Bahan-bahan Lampu LED Mirror Persagi yaiku Aluminium lan PC
Instalasi: Mount Surface & Mirror Mount
Drriver LED internal
Input voltase dhuwur, konsumsi daya sithik

Kita minangka produsen lan panyedhiya Lampu Cermin LED ing Tiongkok, sing nyedhiyakake cahya Mirror luwih saka 5 taun, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Timur Tengah. Lan kita duwe pengalaman sugih ing OEM / ODM. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

View as  
 
Lampu Cermin LED Alun-alun Stainless

Lampu Cermin LED Alun-alun Stainless

Lampu Cermin LED Alun-Alun Stainless Steel kita kanthi2 taun Garansi, nggunakakeGaris LED tahan banyu ceritificated UL.
Kanthi Desain Klasik lan Sederhana, Lampu Cermin LED Cilik Square bakal nyorot sampeyanjedhing / kamar turu / ruang tamudekorasi, nambah bahan lan efisiensi.
Lampu Cermin Cermin LED bisa dipasang kanthi gampang lan cepet ing lemari ndhuwur utawa rak kanthi mung loro sekrup, nanging bisa uga dipasang langsung menyang kaca kanthi ngilangi adaptor sekrup. Cocog kanggo 60 - 100 cermin CM.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lampu Cermin LED Plastik Square

Lampu Cermin LED Plastik Square

Lampu Cermin LED Plastik Kothak Kita kanthi2 taun Garansi, nggunakakeGaris LED tahan banyu ceritificated UL.
Kanthi Desain Klasik lan Sederhana, Lampu Cermin LED Plastik Alun-alun duwe rega sing kompetitif, lan bakal nyorot sampeyanjedhing / kamar turu / ruang tamudekorasi, nambah bahan lan efisiensi.
Lampu Cermin Cermin LED kita bisa kanthi gampang lan cepet dipasang ing lemari utawa rak ndhuwur kanthi mung loro sekrup, nanging uga bisa dipasang langsung menyang kaca kanthi ngilangi adaptor sekrup. Cocog kanggo kaca tingal 60 - 100 cm.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Lux universal Lighting minangka salah sawijining produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China, Sampeyan bisa tuku {tembung kunci} digawe ing China kanthi rega murah saka pabrik kanthi manteb. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Produk kami entuk VDE, TUV, Semko, CE / RoHS lan sertifikasi profesional liyane kanggo nyukupi kabutuhan sertifikasi ing macem-macem pasar. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.
  • QR