Ngarep > Produk > Cermin Klamben LED

Cermin Klamben LED

LED Dressing Mirror minangka Mirror dressing kanthi lampu LED, sing luwih ditrima para konsumen ing taun-taun pungkasan. Yen sampeyan golek fashion, pilih LED Dressing Mirror minangka cara sing sampurna kanggo nganyari kamar.

Mirror Dressing LED minangka fitur penemuan paling anyar kanthi CE TUV IP44 lan nawakake Garansi 3 taun. Iki digawe nganggo kaca tanpa tembaga 5MM, lan nggunakake garis LED tahan banyu ceritificated UL. LED Dressing Mirror bisa dirancang kanthi gaya bingkai utawa tanpa kerangka. Minangka bahan bingkai, umume nggunakake baja tahan karat kanggo nutupi ujungnya. Kita nampa kustomisasi produk kayata ukuran, bentuk, fungsi lan liya-liyane. Fungsi utamane kalebu poin ing ngisor iki:
Dimming
Anti-fogging
Bukti bledosan
Telung Ganti Suhu Warna
Jam Digital, Tampilan Suhu
Speaker Bluetooth - Nikmati Musik nalika nggunakake pangilon iki

Ngleksanakake Mirror Dressing LED bisa nggawe ilusi papan sing tambah, kanthi lampu tugas.

Kita minangka produsen lan panyedhiya LED Dressing Mirror ing China, sing nyedhiyakake awake dhewe kanggo pencahayaan Mirror luwih saka 5 taun, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Timur Tengah. Lan kita duwe pengalaman sugih ing OEM / ODM. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

View as  
 
Mirror Klamben LED Rectangle Panjang Panjang Lengkap

Mirror Klamben LED Rectangle Panjang Panjang Lengkap

Mirror Klamben LED Rectangle Panjang Panjang Lengkap karoCE TUV IP44 3 taun Garansi.
Mirror Klambi Rectangle LED Panjang Panjang Fulllit dirancang kanggo menehi refleksi dawa. Siji tombol tutul gampang dikontrol.
Lan Mirror Klamben Rectangle LED Panjang Panjang Lengkap nggunakakePangilon tanpa tembaga 5MM, lan nggunakakeGaris LED tahan banyu ceritificated UL.
CRI80 +, 2700-6500K kasedhiya. Ukuran Mirror Dressing LED Rectangle LED Panjang Lengkap bisa digawe kanthi khusus. Lan fungsi bisa disesuaikan kaya sing sampeyan butuhake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mirror Klamben LED Rectangle Kanthi Loro Strip Frosted

Mirror Klamben LED Rectangle Kanthi Loro Strip Frosted

Kita nyedhiyakake Mirror Klamben Rectangle kanthi Loro Strip Frosted kanthiCE TUV IP44 3 taun Garansi.
Dheweke dirancang kanggo menehi bayangan Rong Frosted-Light. Siji tombol tutul gampang dikontrol.
Lan Mirror Klamben Rectangle LED kanthi Loro Strip Frosted sing digunakakePangilon tanpa tembaga 5MM, lan nggunakakeGaris LED tahan banyu ceritificated UL.
CRI80 +, 2700-6500K kasedhiya. Ukuran Mirror Klamben LED Rectangle nganggo Loro Strip Frosted bisa digawe kanthi khusus. Lan fungsi bisa disesuaikan kaya sing sampeyan butuhake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mirror Klamben LED Oval Panjang Panjang Fulllit

Mirror Klamben LED Oval Panjang Panjang Fulllit

Kita nyedhiyakake Mirror Klamben LED Oval Backlit Lengkap KanthiCE TUV IP44 3 taun Garansi. Kanthi bentuk Oval, amarga dirancang kanggo menehi refleksi kanthi dawa.
Siji tombol tutul gampang dikontrol. Lan Mirror Klamben LED Oval LED Panjang Langsung nggunakake5x mirrorx bebas tembaga, lan nggunakake garis LED tahan banyu ceritificated UL.
CRI80 +, 2700-6500K kasedhiya. Ukuran Mirror Klamben LED Panjang Oval Backlit Oval bisa digawe kanthi khusus. Lan fungsi bisa disesuaikan kaya sing sampeyan butuhake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Cermin Klamben LED Oval Kanthi Multi-fungsi

Cermin Klamben LED Oval Kanthi Multi-fungsi

We supply Oval LED Dressing Mirror kanthi Multi-fungsi kanthiCE TUV IP44 3 taun Garansikanthi bentuk Oval, amarga dirancang kanggo menehi bayangan lengkap. Siji tombol tutul gampang dikontrol. Lan Mirror Klamben Rectangle LED Panjang Panjang Lengkap nggunakakePangilon tanpa tembaga 5MM, lan nggunakakeGaris LED tahan banyu ceritificated UL.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Lux universal Lighting minangka salah sawijining produsen lan pemasok {kata kunci} profesional ing China, Sampeyan bisa tuku {tembung kunci} digawe ing China kanthi rega murah saka pabrik kanthi manteb. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake layanan khusus. Produk kami entuk VDE, TUV, Semko, CE / RoHS lan sertifikasi profesional liyane kanggo nyukupi kabutuhan sertifikasi ing macem-macem pasar. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.
  • QR