Babagan awake dhewe

Waca liyane >
Ningbo Lux Universe Lighting Technology Co., Ltd.

Ningbo Lux Semesta Lighting Technology Co., Ltd. dununge ing Ningbo China, kanthi kauntungan transportasi sing trep. Perusahaan kita duwe spesialisasi ing perancangan, R & D, manufaktur lan penjualan kabeh jinis produk mirror, utamane kanggo cermin LED.

Kita setya nggawe kustomisasi profesional lan nyedhiyakake pangilon kamar mandi LED, pangilon dandanan LED, pangilon klamben LED, cahya pangilon LED kanggo para pelanggan ing macem-macem pasar ing saindenging jagad. Kita duwe tim R&D dhewe lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Lan produk Kami wis entuk VDE, TUV, Semko, CE / RoHS lan sertifikasi profesional liyane kanggo nyukupi kebutuhan sertifikasi ing macem-macem pasar.

Kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional lan jujur ​​kanggo pelanggan global minangka misi lan target kita. Kita bakal ngetrapake prinsip pelanggan dhisik lan ngarep-arep nyedhiyakake layanan OEM / ODM sing apik banget!

  • QR